Garden Slayers

- Ikariam Alliance -

Latest topics
» x-Hack hack you
Tilmeld I_icon_minitimeOns aug 03, 2011 9:12 am by ColourPoint

» Kamprapporter-FB-vs-BD-[HarlyDK]
Tilmeld I_icon_minitimeLør jun 18, 2011 10:49 am by Harly

» fest i FB 25 marts
Tilmeld I_icon_minitimeSøn mar 20, 2011 8:18 am by Harly

» Nye brugere - Opret dig med dit "Ikariam-navn"
Tilmeld I_icon_minitimeMan feb 14, 2011 5:51 am by Gæst

» Kun lidt sjov:)
Tilmeld I_icon_minitimeLør jan 29, 2011 7:27 am by Gæst

» Krig koster :)
Tilmeld I_icon_minitimeFre jan 28, 2011 11:09 am by Gæst

» Henvendelse til FBs Leder
Tilmeld I_icon_minitimeLør okt 30, 2010 8:34 am by Gæst

» Frisk start?
Tilmeld I_icon_minitimeTors apr 08, 2010 11:23 pm by Harly

Hvem er på nu
Der er 1 bruger på systemet nu: Ingen tilmeldte, ingen skjulte og 1 gæst

Ingen

Flest brugere online på samme tid var 11, Tirs apr 20, 2010 5:38 am

You are not connected. Please login or register

Administratorer og redaktører af dette forum vil prøve at fjerne eller rette i indlæg der kan være stødende så hurtigt som muligt, dog vil det være umuligt at gennemlæse alle indlæg. Derfor accepterer du at være indforstået med, at alle indlæg i dette forum udtrykker holdninger og meninger af forfatterne af indlæggene, og ikke administratorer, redaktører eller webmastere (bortset fra indlæg skrevet af disse) og derfor kan disse heller ikke holdes ansvarlige.

Du accepterer også ikke at skrive indlæg der indeholder skældsord, pornografiske, vulgære, bagtalene, hadefulde, truende, seksuelt-orienterede eller andre ord/vendinger som strider mod gældende lovgivning eller god skik. Såfremt dette konstateres, kan det føre til at du øjeblikkeligt og permanent udelukkes fra forummet (din Internet udbyder vil blive orienteret). Din unikke IP adresse logges i alle indlæg der skrives til dette forum, for at forebygge misbrug af enhver slags. Du accepterer også at administrator, redaktører og webmastere tilhørende dette forum har ret til at fjerne, rette eller lukke ethvert emne/indlæg hvor og hvornår som helst de måtte finde det nødvendigt. Som bruger giver du ret til at alle informationer som du har indtastet gemmes i en database. Disse informationer vil ikke blive videregivet til 3. part uden din viden; webmastere, administratorer eller redaktører kan dog ikke blive holdt ansvarlige for eventuelle hackerangreb der måtte føre til afsløring af disse data.

Dette forum bruger cookies til at gemme information på din lokale harddisk. Disse cookies indeholder ingen af de informationer som du har indtastet om dig selv, de er kun til for at sørge for at du får den nemmeste brugerflade. Din email bliver kun brugt til at sende en verificering af dine tilmeldingsdetaljer og kodeord (og til at sende et nyt kodeord, hvis du skulle glemme dit nuværende).

Ved at klikke på nedenstående tilmeldingslink accepterer du at være indforstået med disse forhold og vilkår.